0
Opis
Biotech Zero Bar Baton Proteinowy - 50g
Biotech Zero Bar to wysokobiałkowy baton bez dodatku cukru, stworzony z myślą o osobach aktywnych fizycznie oraz dbających o zdrową i zbilansowaną dietę. Dostępny w wielu wyjątkowych smakach, takich jak cappuccino, ciasteczka z kawałkami czekolady, czekolada-banan, czekolada-karmel, czekolada-kokos, czekolada-orzech, czekolada-marcepan, podwójna czekolada czy szarlotka. Produkt zawiera aż 40% białka, nie zawiera glutenu i laktozy oraz jest pozbawiony dodatku cukru, co czyni go idealnym wyborem zarówno przed, jak i po treningu.
Dlaczego warto wybrać ten produkt:
- Aż 40 g białka na 100 g produktu
- Bez dodatku cukru – słodzony maltitolem i sukralozą
- Bez laktozy i glutenu – idealny dla osób z nietolerancjami
- Wysoka zawartość błonnika – aż 12 g na 100 g
- Idealny jako szybka przekąska dla sportowców i osób aktywnych
Cechy i walory:
- Wiele wyjątkowych smaków do wyboru
- Niska zawartość cukrów – tylko 1,9 g na 100 g
- Dostarcza niezbędnych aminokwasów dzięki mieszance białek serwatki, jajek, kazeiny i soi
- Zawiera kawałki czekolady, orzechów, kawę lub inne dodatki w zależności od wariantu smakowego
- Bez konserwantów mogących wpływać na smak – zachowuje świeżość dzięki sorbinianowi potasu
Składniki Smak Cappuccino:
Mieszanka białkowa Protein Blend [izolat białka serwatki (mleko), białko jaja w proszku, hydrolizowane białko, kazeinian wapnia (zawiera mleko), izolat białka sojowego], substancje utrzymujące wilgoć [glicerol (zawiera soję), maltitole], tłuszcz palmowy, fruktooligosacharydy, ekstrudowana soja, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, woda, emulgator: lecytyny (soja), substancje żelujące (karagen, chlorek potasu), aromaty, kawa instant (0,4%), substancja konserwująca (sorbinian potasu), substancja słodząca (sukraloza), przeciwutleniacz (alfa-tokoferol). Wyprodukowano w zakładzie przetwarzającym orzeszki ziemne, orzechy, seler, ryby, skorupiaki, i składniki żywności zawierające dwutlenek siarki. OSTRZEŻENIE: Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający. Zawiera kofeinę (18 mg/ 100 g). Nie zaleca się spożywania produktu dzieciom i kobietom w ciąży.
Składniki Smak Ciasteczka z Kawałkami Czekolady:
Mieszanka białkowa Protein Blend [izolat białka serwatki (mleko), białko jaja w proszku, hydrolizowane białko, kazeinian wapnia (zawiera mleko), izolat białka sojowego], substancja utrzymująca wilgoć [glicerol (zawiera soję), maltitole], tłuszcz palmowy, fruktooligosacharydy, ekstrudowana soja, kawałki czekolady [substancja słodząca (maltitole), masa kakaowa, emulgator (lecytyny (soja), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, naturalny aromat], aromaty, woda, emulgator (lecytyny (soja), substancje żelujące (karagen, chlorek potasu), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, substancja konserwująca (sorbinian potasu), substancja słodząca (sukraloza), przeciwutleniacz (alfa-tokoferol). Wyprodukowano w zakładzie przetwarzającym orzeszki ziemne, orzechy, seler, ryby, skorupiaki, i składniki żywności zawierające dwutlenek siarki.
Składniki Smak Czekolada-Banan:
Mieszanka białkowa Protein Blend [izolat białka serwatki (mleko), białko jaja w proszku, hydrolizowane białko, kazeinian wapnia (zawiera mleko), izolat białka sojowego], substancje utrzymujące wilgoć [glicerol (zawiera soję), maltitole], tłuszcz palmowy, fruktooligosacharydy, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, ekstrudowana soja, kawałki czekolady [substancja słodząca (maltitole), masa kakaowa, emulgator (lecytyny (soja), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, naturalny aromat], woda, emulgator (lecytyny (soja), aromaty, substancje żelujące (karagen, chlorek potasu), substancja konserwująca (sorbinian potasu) przeciwutleniacz (alfa-tokoferol), substancja słodząca (sukraloza). Wyprodukowano w zakładzie przetwarzającym orzeszki ziemne, orzechy, seler, ryby, skorupiaki, i składniki żywności zawierające dwutlenek siarki.
Składniki Smak Czekolada-Karmel:
Mieszanka białkowa Protein Blend [izolat białka serwatki (mleko), białko jaja w proszku, hydrolizowane białko, kazeinian wapnia (zawiera mleko), izolat białka sojowego], substancja utrzymująca wilgoć [glicerol (zawiera soję), maltitole], tłuszcz palmowy, fruktooligosacharydy, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, ekstrudowana soja, kawałki czekolady [substancja słodząca (maltitole), masa kakaowa, emulgator (lecytyny (soja), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, naturalny aromat], woda, emulgator (lecytyny (soja), aromaty, substancje żelujące (karagen, chlorek potasu), substancja konserwująca (sorbinian potasu), przeciwutleniacz (alfa-tokoferol), substancja słodząca (sukraloza). Wyprodukowano w zakładzie przetwarzającym orzeszki ziemne, orzechy, seler, ryby, skorupiaki, i składniki żywności zawierające dwutlenek siarki.
Składniki Smak Czekolada-Kokos:
Mieszanka białkowa Protein Blend [izolat białka serwatki (mleko), białko jaja w proszku, hydrolizowane białko, kazeinian wapnia (zawiera mleko), izolat białka sojowego], substancja utrzymująca wilgoć [glicerol (zawiera soję), maltitole], tłuszcz palmowy, fruktooligosacharydy, ekstrudowana soja, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, woda, emulgator (lecytyny (soja), aromaty, substancje żelujące (karagen, chlorek potasu), substancja konserwująca (sorbinian potasu), substancja słodząca (sukraloza), przeciwutleniacz (alfa-tokoferol). Wyprodukowano w zakładzie przetwarzającym orzeszki ziemne, orzechy, seler, ryby, skorupiaki, i składniki żywności zawierające dwutlenek siarki.
Składniki Smak Czekolada-Orzech:
Mieszanka białkowa Protein Blend [izolat białka serwatki (mleko), białko jaja w proszku, hydrolizowane białko, kazeinian wapnia (zawiera mleko), izolat białka sojowego], substancja utrzymująca wilgoć [glicerol (zawiera soję), maltitole], tłuszcz palmowy, fruktooligosacharydy, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, kawałki orzechów laskowych (Corylus avellana), ekstrudowana soja, woda, emulgator (lecytyny (soja), aromaty, substancje żelujące (karagen, chlorek potasu), substancja konserwująca (sorbinian potasu), przeciwutleniacz (alfa-tokoferol), substancja słodząca (sukraloza). Wyprodukowano w zakładzie przetwarzającym orzeszki ziemne, orzechy, seler, ryby, skorupiaki, i składniki żywności zawierające dwutlenek siarki.
Składniki Smak Czekolada-Marcepan:
Mieszanka białkowa Protein Blend [izolat białka serwatki (mleko), białko jaja w proszku, hydrolizowane białko, kazeinian wapnia (zawiera mleko), izolat białka sojowego], substancja utrzymująca wilgoć [glicerol (zawiera soję), maltitole], tłuszcz palmowy, fruktooligosacharydy, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, ekstrudowana soja, kawałki czekolady [substancja słodząca (maltitole), masa kakaowa, emulgator (lecytyny (soja), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, naturalny aromat], woda, emulgator (lecytyny (soja), aromaty, substancje żelujące (karagen, chlorek potasu), substancja konserwująca (sorbinian potasu), przeciwutleniacz (alfa-tokoferol), substancja słodząca (sukraloza). Wyprodukowano w zakładzie przetwarzającym orzeszki ziemne, orzechy, seler, ryby, skorupiaki, i składniki żywności zawierające dwutlenek siarki.
Składniki Smak Podwójna Czekolada:
Mieszanka białkowa Protein Blend [izolat białka serwatki (mleko), białko jaja w proszku, hydrolizowane białko, kazeinian wapnia (zawiera mleko), izolat białka sojowego], substancja utrzymująca wilgoć [glicerol (zawiera soję), maltitole], tłuszcz palmowy, fruktooligosacharydy, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, ekstrudowana soja, kawałki czekolady [substancja słodząca (maltitole), masa kakaowa, emulgator (lecytyny (soja), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, naturalny aromat], woda, emulgator (lecytyny (soja), aromaty, substancje żelujące (karagen, chlorek potasu), substancja konserwująca (sorbinian potasu), przeciwutleniacz (alfa-tokoferol), substancja słodząca (sukraloza). Wyprodukowano w zakładzie przetwarzającym orzeszki ziemne, orzechy, seler, ryby, skorupiaki, i składniki żywności zawierające dwutlenek siarki.
Składniki Smak Szarlotka:
Mieszanka białkowa Protein Blend [izolat białka serwatki (mleko), białko jaja w proszku, hydrolizowane białko, kazeinian wapnia (zawiera mleko), izolat białka sojowego], substancja utrzymująca wilgoć [glicerol (zawiera soję), maltitole], tłuszcz palmowy, fruktooligosacharydy, ekstrudowana soja, aromaty, kawałki czekolady [substancja słodząca (maltitole), masa kakaowa, emulgator (lecytyny (soja), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, naturalny aromat], woda, emulgator (lecytyny (soja), substancje żelujące (karagen, chlorek potasu), barwniki (karmel amoniakalny, tartrazyna*), substancja konserwująca (sorbinian potasu), przeciwutleniacz (alfa-tokoferol), substancja słodząca (sukraloza). *Tartrazyna: może mieć szkodliwy wpływ na aktywność i skupienie uwagi u dzieci. Wyprodukowano w zakładzie przetwarzającym orzeszki ziemne, orzechy, seler, ryby, skorupiaki, i składniki żywności zawierające dwutlenek siarki.
Wartości odżywcze:
| Wartość odżywcza | 100 g |
|---|---|
| Wartość energetyczna | 1586 kJ / 380 kcal |
| Tłuszcz | 15 g |
| – w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 8,5 g |
| Węglowodany | 22 g |
| – w tym cukry | 1,9 g |
| Błonnik | 12 g |
| Białko | 40 g |
| Sól | 0,80 g |
Sposób użycia:
Spożywać 1 baton dziennie jako przekąskę między posiłkami lub po treningu. Nie przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.
Przeciwwskazania:
Nie zaleca się spożywania przez dzieci, kobiety w ciąży oraz osoby wrażliwe na kofeinę. Spożycie w nadmiernych ilościach może wywołać efekt przeczyszczający.
Podmiot odpowiedzialny:
BioTech USA Kft., 1033 Budapest, Huszti út 60., Węgry

Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.