




Opis
Makarony Polskie Makaron spaghetti - 400g
Odkryj klasyczny makaron spaghetti od Makarony Polskie, idealny do przygotowania tradycyjnych włoskich dań oraz szybkich posiłków na co dzień. Dzięki niemu stworzysz pyszne potrawy, takie jak spaghetti aglio e olio czy spaghetti bolognese.
Składniki
Makaron spaghetti Makarony Polskie został wyprodukowany z najwyższej jakości składników:
- Mąka z pszenicy twardej (Triticum durum)
- Mąka pszenna
Wartości odżywcze w 100 g produktu
- Wartość energetyczna: 1516 kJ / 358 kcal
- Tłuszcz: 1,4 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
- Węglowodany: 73 g
- w tym cukry: 5,2 g
- Białko: 12 g
- Sól: 0,01 g
Sposób przygotowania
- Zagotuj wodę z dodatkiem soli w proporcji 1 litr wody na 100 g makaronu.
- Do gotującej się wody stopniowo dodawaj makaron, nie przerywając wrzenia.
- Gotuj na małym ogniu przez 6-8 minut, od czasu do czasu mieszając.
- Po ugotowaniu odcedź makaron i podawaj z ulubionym sosem.
Informacja dla alergików
Produkt może zawierać jaja.
Warunki przechowywania
Przechowywać w suchym, przewiewnym i zacienionym miejscu.
Ciesz się smakiem i jakością makaronu spaghetti od Makarony Polskie, tworząc pyszne i aromatyczne potrawy dla siebie i swoich bliskich.
Charakterystyka Produktu
Forma | Spaghetti |
Data ważności | przynajmniej 1 rok od momentu zakupu |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.