




Opis
Makarony Polskie Łazanki - 400g
Odkryj smak tradycyjnej polskiej kuchni z makaronem łazanki od Makarony Polskie. Te niewielkie kwadraty makaronu doskonale komponują się z kapustą, grzybami czy mięsem, przywołując wspomnienia domowych posiłków z dzieciństwa.
Składniki
Makaron łazanki został wyprodukowany z najwyższej jakości składników:
- Mąka z pszenicy durum
- Mąka z pszenicy zwyczajnej
Wartości odżywcze w 100 g produktu
- Wartość energetyczna: 1500 kJ / 360 kcal
- Tłuszcz: 1,5 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
- Węglowodany: 72 g
- w tym cukry: 3,5 g
- Błonnik: 3 g
- Białko: 12 g
- Sól: 0,01 g
Sposób przygotowania
- Na każde 100 g makaronu użyj 1 litr wody i 10 g soli.
- Doprowadź wodę do wrzenia, dodaj sól.
- Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotuj przez 8-10 minut, aż osiągnie pożądaną miękkość.
- Odcedź makaron i podawaj z ulubionymi dodatkami, takimi jak kapusta z grzybami czy mięso.
Informacja dla alergików
Produkt może zawierać jaja.
Warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Ciesz się smakiem i jakością makaronu łazanki od Makarony Polskie, tworząc pyszne i tradycyjne dania dla siebie i swoich bliskich.
Charakterystyka Produktu
Forma | Łazanki |
Data ważności | przynajmniej 1 rok od momentu zakupu |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.