




Opis
Abak Makaron Zacierka Babuni 2-jajeczna - 250g
Odkryj tradycyjny smak Makaronu Zacieranego od Abak. Ten drobny makaron, znany również jako zacierka, jest doskonałym dodatkiem do zup, szczególnie tych domowych, nadając im wyjątkową konsystencję i smak.
Składniki
Makaron Drobny Zacierany został przygotowany z najwyższej jakości składników:
- Mąka pszenna
- Masa jajowa pasteryzowana (9%)
- Przyprawa: kurkuma
Wartości odżywcze w 100 g produktu
Składnik | Zawartość |
---|---|
Wartość energetyczna | 1537 kJ / 362 kcal |
Tłuszcz | 1,4 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,5 g |
Węglowodany | 73 g |
w tym cukry | 2,4 g |
Białko | 13 g |
Sól | 0,02 g |
Sposób przygotowania
- Zagotuj wodę z dodatkiem soli w proporcji 1 litr wody na 100 g makaronu.
- Do wrzącej wody dodaj stopniowo makaron, nie przerywając wrzenia.
- Gotuj na małym ogniu przez 4-6 minut, od czasu do czasu mieszając.
- Po ugotowaniu odcedź makaron i podawaj jako dodatek do zup lub innych potraw.
Informacja dla alergików
Produkt zawiera gluten (pszenica) i jaja.
Warunki przechowywania
Przechowywać w suchym, przewiewnym i zacienionym miejscu.
Ciesz się smakiem i jakością Makaronu Drobnego Zacieranego od Abak, tworząc pyszne i aromatyczne potrawy dla siebie i swoich bliskich.
Charakterystyka Produktu
Forma | makaron drobny |
Data ważności | przynajmniej 1 rok od momentu zakupu |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.